Ineke Ligthart | Marketing Roadmap Sessies

MEER IMPACT MAKEN MET AUTHENTIEKE MARKETING

Als bewuste ondernemer wil jij je graag focussen op je eigen missie. Dat waar jij energie van krijgt, waar je talenten liggen en waar je het meest mee bij kunt dragen. Je wilt zichtbaarheid. Niet voor jezelf, maar omdat je weet dat je daarmee daadwerkelijk die verandering kunt brengen die je zo voor je ziet. Dat gaat alleen niet altijd vanzelf en je wil dat dit makkelijker gaat.

VOOR WIE: HERKEN JIJ JEZELF HIERIN?

 • Je wilt heel graag meer ‘positive change’ zien in de wereld en hebt een sterke drive om daar zelf aan bij te dragen.
 • Je gelooft dat jij met jouw onderneming, concept of ideeën écht iets kunt veranderen in positieve zin.
 • Je wilt jouw onderneming, concept of idee sterker neerzetten, zodat je sneller en meer impact kunt gaan maken.
 • Je begrijpt dat een sterk concept en goede marketing & branding heel nuttig kan zijn, maar dit toepassen vind je nog lastig.
 • Je verdwaalt in de mogelijkheden op gebied van marketing: social media, gratis weggever, adverteren, e-mail lijsten. Je ziet door de bomen het bos niet meer en wat je doet lijkt vooral veel tijd te kosten wat ten koste gaat van het ‘echte’ werk.
 • Je wilt je eigenlijk gewoon kunnen focussen op je échte werk. Dat is je uitgangspunt, marketing is niet een doel op zich.
 • Je wilt het liefst dat jouw marketing óók direct bestaat uit waardevolle en authentieke content, die bijdraagt aan jouw missie.

IMPACT & CONCEPT SESSIE (pilot)

Als bewuste ondernemer of marketeer wil je impact hebben. Maar hoe vergroot je jouw impact en de levensvatbaarheid van je concept, product of dienst? Tijdens deze sessie help ik jou hier meer inzicht in te krijgen en een concept te ontwikkelen met duurzame en sociale impact.

WAT KRIJG JE?

 • Een vragenlijst om helder te krijgen waar je tegenaan loopt
 • Een uitgebreide een-op-een focussessie van een dagdeel (incl. hapjes & drankjes)
 • Meer helderheid hoe jij meer duurzame en social impact kunt hebben
 • Tips en tricks waarmee je thuis verder aan de slag kunt

Jouw investering

Normaal €397,- excl. btw
Nu als tijdelijke pilot voor €197,- excl. btw (max. 3 deelnemers)

Ben je geïnteresseerd? Meld je aan of neem contact op voor een gratis (en vrijblijvend) intakegesprek

Ik ben geïnteresseerd!

EEN PILOT, WAT BETEKENT DIT VOOR JOU?

De Impact & concept sessie is nog in ontwikkeling. Maar wat betekent dit nou precies voor jou wanneer je hieraan meedoet? Allereerst betekent het vooral dat je extra content krijgt. Tijdens deze pilot fase deel ik namelijk vooral heel veel content, oefeningen en kennis om te kunnen bepalen wat wel en niet relevant is voor mijn klanten.

WAT KRIJG JE NIET (DIRECT) ALS PILOT DEELNEMER?

 • Een volledig perfect ontwikkelde sessie. Er zullen hier en daar nog wat schoonheidsfoutjes zitten en ik zal het een en ander gaan uitproberen. Dit betekent echter niet dat de content minder waardevol is.
 • Altijd mooi ontwikkeld trainingsmateriaal. Voor een deel is dit al klaar, voor een deel is dit in ontwikkeling. De oefeningen zullen altijd nuttig zijn, maar wellicht alleen een simpel A4’tje of gewoon uitgelegd tijdens een sessie. Wanneer het trainingsmateriaal volledig ontwikkeld is ontvang je dit uiteraard alsnog.

WAT KRIJG JE WÉL ALS PILOT DEELNEMER?

 • Persoonlijke 1-op-1 coaching
 • Veel content, meer dan in de definitieve sessie. Door jou verschillende oefeningen en content te geven kan ik namelijk testen wat goed werkt.
 • Extra persoonlijke begeleiding. Je kunt me achteraf nog mailen of whatsappen met vragen en feedback. Met jouw vragen help je mij het de sessie nog meer vorm te geven. Ben je overtuigd? Meld je aan door mij een mail te sturen

Yes, let's do this!

LIEVER IETS ANDERS?

Ben je enthousiast, maar heb je het idee dat het niet helemaal aansluit bij wat je zoekt? Wil je graag weten wat er nog meer mogelijk is? Of wil je graag even kennismaken? Boek dan een gratis strategiesessie. Tijdens deze sessie kijken waar jij specifiek tegenaan loopt en wat je nodig hebt om verder te komen.

Boek een gratis strategiesessie

Tips & tricks in je mailbox?

Wil je tips, tricks en inspiratie over marketing, het ontwikkelen van je business en hoe je dit inzet om de wereld een stukje mooier te maken? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Je ontvangt maximaal 1 keer per week inspiratie rechtstreeks in je mailbox.