top of page
_RSD0916Ineke Ligthart_edited.jpg

Boeken, podcasts & meer

Leer effectief communiceren over klimaat

Hoe kunnen we samen het snelst werken aan een duurzame toekomst? Door elkaar vooral ook te inspireren en kennis zo veel mogelijk openbaar beschikbaar te maken. Ja, uiteraard gebruik ik mijn kennis om ook een inkomen te verdienen. Maar mijn grootste belang is dat deze kennis zo snel mogelijk verspreid, zodat we samen zo snel mogelijk stappen kunnen zetten. Daarom probeer ik hier regelmatig mijn bronnen, inspiratie en kennis te delen. Zodat jij die gratis kunt gebruiken en wij samen impact kunnen maken. Kun je daarna nog steeds hulp gebruiken? Dan help ik je uiteraard graag!

Wil je vaker boekentips, podcasts, trainingen of andere resources ontvangen?

Via mijn nieuwsbrief deel ik regelmatig wat ik tegenkom.

Boeken

Hoe komt het dat we niet daadwerkelijk in actie komen voor het klimaat? En wat kunnen we anders doen in onze communicatie om mensen wél te activeren? Leer menselijk gedrag beter te begrijpen en leer hoe je de betrokkenheid vergroot. Als individu, organisatie of merk.

dont_even_think_about_it.jpg
psychologyforabetterworld.jpg
Brand_The_Change.png
hoegaanwedituitleggen.jpg

Podcasts

Meer begrijpen over de klimaatcrisis en wat ons te doen staat? Luister naar deze boeiende gesprekken met onder meer wetenschappers, klimaatpsychologen, activisten en sociologen.

klimaattherapie_de_podcast.jpg
howtosavetheworld.jpg
logo Uit de Ivoren Toren_0.png

Omgaan met de klimaatcrisis

Wat doe je als de klimaat crisis je te veel wordt, maar je wilt niet in een staat van passiviteit terecht komen? Deze boeken, trainingen en initiatieven helpen je hiermee om te gaan.

activehope.jpg
kg-logo.png
bottom of page