top of page
Woman looking at notes

HOE KAN IK JE HELPEN?

Meer impact met een heldere visie en krachtig verhaal

Of je nu net bent begonnen als changemaker of al een heel sterk merk hebt en groot bereik, maakt niet uit. Ik help je met liefde om jouw visie helder en effectief te communiceren. Hoe is dat doe? Dat hangt er vanaf. Check de mogelijkheden hieronder.

Of duik in mijn agenda en boek een videocall.

Pick my brain sessie

Snel behoefte aan een klankbord of een creatief brein? Boek dan een  'pick my brain' sessie. Shoot any question en we brainstormen er samen op los.

Co-creatie & strategie sessie

Behoefte om iets dieper in de materie te duiken? Tijdens een co-creatie & strategiesessie zoomen we uitgebreid in op jouw situatie. Deze sessie bereid ik voor. Vooraf hebben we een intake call en bespreken we waar je tegenaan loopt. Tijdens de sessie gaan we samen brainstormen en/of hands-on aan de slag met jou concept, campagne of communicatie strategie.

Amplify your voice & impact

Gedurende drie strategiesessies gaan we aan de slag om de kern van jouw verhaal, merk of visie te vinden én dit om te zetten naar een krachtig concept, effectieve campagne, heldere communicatiestrategie of authentiek personal brand. Tussen de sessie door is er tijd om aan verschillende verdiepende opdrachten te werken. Tijdens de sessies ben ik jouw klankboard, creatief brein én criticaster. Dit is een gepersonaliseerd traject, gebaseerd op jouw specifieke uitdagingen. Vooraf doen we een intake call om te kijken of ik jou kan helpen.

Lange termijn of op projectbasis

Werk je aan een specifiek project of campagne en heb je hier hulp bij nodig? Boek een kennismaking, dan kijken we samen of ik je kan helpen.

Eerste even kennismaken?

Wil je weten of ik je kan helpen? Of zie je andere mogelijkheden voor samenwerken? Neem vooral contact met me op!

bottom of page